PTT Birinci Lig takımlarının oluşturduğu U19 ligin de zirve hesapları yapan Boluspor, sahasında adeta gol oldu yağdı. Elazığspor'u konuk eden temsilcimiz, rakibine yarım düzüne gol atarak golcü bir takım olduklarını da bir kez daha ispatlamış oldular.

Haber Merkezi

Aldığı seri galibiyetler sonrası gözünü zirveye diken Boluspor U19 takımı, PTT Birinci Lig takımlarının U19'larından oluşan lig de aldığı sonuçlarla adım adım zirveye yanaştı. Sahasında Elazığspor'u misafir etmeden 7 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Boluspor U19 takımımız, 8'inci galibiyet için sahaya çıktı. Bu karşılaşmaya çıkmadan öncede golcü bir kimlikle müsabakaları oynayan Fatih Ateş hocanın öğrencileri, maça da Elazığspor karşısında hızlı başladılar. U19 takımının golcü oyuncusu Mustafa Coşkun ikinci dakikada perdeyi açan oyuncu oldu. Golün ardından baskıyı bırakmayan temsilcimiz Enes ile 9'uncu dakikada skoru 2-0 getirdi. Kalesinde erken golleri gören misafir ekip U19 Elazığspor, ekibimiz karşısında etkili olamazken, ilk 45 dakikada da perdeyi kapatan Alper skoru 3 -0 getirdi.

Karşılaşmada ikinci yarı sahaya çıkan Boluspor U19, oyun disiplininden çıkmazken farkı da tamamen açmak istiyordu. Sefa Özcan 57'inci dakikada skoru 4-0 yaptı. Oyuna ikinci yarı giren Ahmet Can, skoru 5-0 getirdi. Rakibi karşısında durmak bilmeyen U19 Boluspor, gol için doymak bilmezken maçta perdeyi kapatan oyuncu Alper oldu.(6-0) Sahasındaki Elazığspor maçını da hem farklı kazanıp hem de seri galibiyetini 8'e çıkaran Boluspor U19 zirvenin takipçisi olurken, gösterdikleri performansla merdivenleri bir bir çıktıklarını gösterdi. Lig de üst sıraları alt üst eden temsilcimiz liderlik yarışı içinde olduklarını gösterirken sahada mücadele eden her oyuncu, son dakikaya kadar kazanma isteklerini arzularını bırakmayarak bir takım olduklarını da gösteriyor.

Lig de 14 haftada 3'üncü sırada olan Boluspor, golcü kimliği yanı sıra kalesinde gördüğü 8 gol ile kalesini gole kapayan bir takım görüntüsü de veriyor.