U19'LAR SAMSUN'A TAKILDI

SAMSUNSPOR U19:3 BOLUSPOR U19:2

Elit U19 Liginde mücadele eden Boluspor U19 takımı ligin 20.haftasında deplasmanda Samsunspor U19 takımı ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda beraberliği sağlasa da sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

İlk yarıdaki performansıyla adeta rakiplerinin korkulu rüyası olan ve ligin ikinci yarısına yaşanan sakatlıklar nedeniyle ilk yarıdaki performansından biraz geride başlayan Boluspor U19 takımı ligin 20.haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Hafta içi kendi sahasında oynadığı Şanlıurfaspor galibiyetiyle moral bulan ve bu moral ile Samsun deplasmanına giden Boluspor U19 takımı rakibine 3-2 mağlup oldu. Samsun 19 Mayıs yan çim sahada oynanan karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan ev sahibi ekibi Samsunspor U19 takımı maçın henüz 13.dakikasında Enes Kutbay'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalesinde golü görmesine rağmen oyundan bir an olsun kopmayan ve tüm hatlarıyla skoru eşitlemek için Samsunspor kalesinde gol arayan kırmızı-beyazlılar, zaman zaman kalesinde pozisyonlar verse de girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Samsunspor defansın bir anlık hatasında maçın 36.dakikasında ikinci golü bularak skoru 2-0'a getirdi ve bu golde ilk 45 dakikanın skorunu tayin etti.

Maçın ikinci yarısına 2-0 geride başlayan Boluspor U19 takımı ilk yarıya nazaran ikinci yarıya saha istekli ve arzulu başlayan taraf oldu. Rakibini kendi sahasına haps ederek tüm hatlarıyla sağlı sollu ataklarla gol arayan kırmızı-beyazlılar girdiği pozisyonlarda meşin yuvarlağı filelere gönderemedi. Boluspor, maçta dakikalar 70'i gösterdiğinde Enes Fazıl Asarkaya'nın attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Bulduğu golle kendine gelen Boluspor U19 takımı skoru eşitlemek isterken maçın 88.dakikasında Enes Yıldırım'ın golüne engel olmadı ve Samsunspor skoru 3-1'e getirdi. Bu golden sadece 1 dakika sonra Boluspor, 89.dakikasında Sefa Özcan'ın ayağından bulduğu golle skoru 3-2'ye getirse de maçın geri kalan dakikalarında beraberlik golünü bulamayınca Boluspor U19 takımı, 3 puan parolasıyla gittiği Samsunsun deplasmanında 3-2 mağlup oldu.

SAMSUNSPOR U19: Orhan Erdoğan, Can Kıllı, Kemal İşlemek, Atakan Yılmaz, İsa Aslan, Yunus Emre Yiğit, Muhammet Akalın, Ramazan Kadıoğlu, Bedirhan Öztaş, Enes Keleş, Enes Kutbay

ANTRENÖR: Kasım Çıkla

BOLUSPOR U19: Sabri Can, Cengizhan Aydemir, Fırat Zaman, Gürol Karaman, Turgut Rençber, Yasin Bayri, Berkan Ercan, Bünyamin Uyanık, Mustafa Coşkun, Sefa Özcan, Alper Akbayır

ANTRENÖR: Fatih Ateş Haber Merkezi