U19 ligi Elit Akademi liginde mücadele eden Boluspor U19 takım, deplasmanda 5 gol atarak farklı bir galibiyet aldı. Karşılaşmanın ilk dakikasında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren kırmızı beyazlılar deplasmandan 3 puanla dönmesini bildi.

Haber Merkezi

Boluspor U19 takımı, Elazığspor deplasmanından farklı galibiyetle döndü. Lig de 3'üncü sırada bulunan kırmızı beyazlılar, Elazığspor karşısında 2'inci dakikada Burak Kayaoğlu ile öne geçti. Golün ardından Sefa Özcan 20'inci dakikada sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi. Rakibi karşısında rahatlayan Boluspor 44'üncü dakikada golcü oyuncusu Mustafa Coşkun ile farkı 3-0'a getirdi.

Karşılaşmada tamamen rahatlayan Boluspor rakibi Elazığspor'un ender geliştirdiği ataklardan birinde gole engel olamayınca maçta skor 3-1 oldu.

Kalesinde golü gördükten sonra toparlanan Boluspor U19 takımı, Furkan Demir ile 61'inci dakikada skoru 4-1'e getirdi. Sahanın tamamen hakimi olan Boluspor U19 takımı golcü oyuncusu Mustafa Coşkun ile skoru 5-1 yaparak maçında skorunu tayin etti.