Boluspor U19 haftalar sonra deplasmanda mağlup oldu. İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşan ekibimiz 3-1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Boluspor U19 aldığı sonuçlarla üst sıralara tırmanırken, Galatasaray karşılaşmasına da galibiyet için çıkmıştı. Haftalardır iyi oyun ve galibiyetler ile dikkatleri üzerine çeken Boluspor U19, Galatasaray'a karşılaşmanın başında teslim oldu.

Maça hızlı başlayan İstanbul temsilcisi Galatasaray oldu. Karşılaşmanın 5'inci dakikasında Hüseyin Altuğ sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından 12 dakikada Galatasaray Mehmet Bayram ile karşılaşmada skoru 2-0 getirdi. Boluspor U19 maçın hemen başlarında kalesinde gördüğü gollere engel olamayınca, ilk yarı 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı ile birlik de farkı azaltmaya çalışan Boluspor U19 rakibi karşısında istediği gole 62'inci dakikada İbrahim ile farkı bire indiren golü buldu. 2-1'den golden sonra ümitlenen Boluspor beraberlik sayısını maçta isterken, Galatasaray 64'üncü dakikada ilk golü atan Hüseyin Altuğ ile durumu 3-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor sahadan 3-1 mağlup ayrılırken haftalar sonra puan kaybına uğradı.

Galatasaray: İsmail, Can, Gökcan, Mehmet Bayram, Hüseyin Altuğ Taş, Samet, Enes, Batuhan, Volkan, Yavuzhan, Recep Burak

Boluspor : Caner, Cengizhan, Gürol, Yusuf, İbrahim, Abdullah, Berkan, Sefa, Özgür, Turgut, Ömer