U19 Elit Liginde Boluspor sahasında Samsunspor'u konuk etti. Lig de henüz galibiyeti bulunmayan kırmızı beyazlılar, sahaya 3 puan için çıktı. U19 takımının öne geçme avantajını değerlendiremediği maçta atılan karşılıklı goller sonrası Boluspor U19 takımı haftayı 1 puanla kapattı.

Lig de üçüncü hafta karşılaşmasında Boluspor U19 takımı, Samsunspor U19 takımını konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, rakip kaleye gol için ataklarını sıklaştırdı.Samsunspor takımı ise, kırmızı beyazlılara net gol pozisyonu vermedi. Boluspor U19 takımı, ilk yarıda çok istediği gole duran toptan kavuştu. Korner atışında Sefa'nın ortasında gerilerden gelen Gürol sağ ayağının içi ile kalabalık defansın arasından kalecinin üzerinden aşırtarak topu kaleye gönderince Samsunspor defansı ve kalecisi topu uzaklaştıramayınca Boluspor U19 takımı maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından ikinci golü arayan kırmızı beyazlılar, girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı Boluspor U19 takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Boluspor U19 takımının skoru artırması beklense de kırmızı beyazlıların oyundan düşmesi sonrasında Samsunspor, Boluspor kalesine arka arkaya ataklar yaptı. Misafir takım, istediği beraberlik golüne de kavuştu. Karşılaşma içinde zaman zaman iyi oynayıp pozisyonlar bulan Boluspor ikinci golü bir türlü Samsunspor kalesine gönderemedi. Kırmızı beyazlıların zaman zamantemposunu artırmasına rağmen Boluspor U19 takımı karşılaşma genelinde temposunun düştüğü anlarda oldu. Boluspor U19 takımı, Samsunspor atalarında zor anlar yaşadı. İkinci yarıda girdiği pozisyonlardan sonuç alamayan Boluspor, Samsunspor takımının yakaladığı net gol pozisyonlarında da kalesini gole kapadı. Karşılaşma sonunda her iki takımda 1 puana razı olurken, Boluspor sahasında oynadığı ikinci karşılaşmadan da berabere ayrıldı.