U19 akademi liginde 3 haftadır galibiyet alamayan Boluspor U19, sahasında oynadığı 8'inci hafta Gaziantep Belediyespor maçında da sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı. Temsilcimiz bu maçın ardından galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Gaziantep Belediyespor karşılaşmasına hızlı başlayan Boluspor U19 maçın ilk dakikalarında oyunda üstünlüğünü kabul ettirip, 9'uncu dakikada Furkan ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından maçta ikinci golü arayan temsilcimiz arka arkaya pozisyonlar bulup maçta farkı açmak istedi. Boluspor'un ilk yarıdaki baskılı oyunu karşısında istediği ikinci gole dakikalar 40'ı gösterirken Furkan bir kez daha Gaziantep Belediyespor ağlarını havalandırdı. İlk yarı Boluspor U19 takımının 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda oyunda düşüş gösteren Boluspor U19, Gaziantep Belediyespor ataklarını durdurmaya çalışırken misafir takımın baskılı oyunu temsilcimize zor anlar yaşattı. Gaziantep Belediyespor 60'ıncı dakikada farkı bire indiren golü kazandı. (2-1) Bu golün ardından isteği arzusu artan misafir takım ikinci gol için Boluspor U19 kalesine yüklenirken, 73'üncü dakikada serbest vuruş kazandı. Bu serbest vuruşla maçta beraberlik golünü bulan Gaziantep Belediyespor skoru 2-2 getirdi.

Beraberliğin ardında her iki takımda karşılıklı ataklarla öne geçmek istese de maçta başka gol olmayınca karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 2- 0 önde oldukları maç da yine beraberlikle ayrılan U19 takım oyuncuları maç sonunda bir hayli üzgün oldukları görünürken, adeta yerleri dövdüler. U19 liginde 8'inci hafta da geride kalırken Boluspor U19 bir maç eksiği bulunuyor. Son 4 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken kırmızı beyazlıların son iki maçta farklı öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadığı dikkat çekiyor. Yusuf Akkoloğlu