U19 liginde Boluspor U19 takımımız sahasında Samsunspor ile karşılaştı. Temsilcimiz misafir ekibe 1-2 mağlup oldu. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı 2-0 geriye düşen temsilcimiz farkı 1'e indirse de mağlup olmaktan kurtulamadı.

Boluspor U19 sahasında Samsunspor'u konuk etti. Karşılaşmaya istediği oyunla başlayamayan Boluspor U19, ilk yarıda rakibine oranla oyuna etkisiz başlarken Samsunspor U19 temsilcimiz karşısında etkili bir oyun ortaya koyup pozisyonlar bulan taraf oldu. Samsunspor'un19 etkili atakağı karşısında iki topu direkten dönerken girdiği birkaç net gol pozisyonundan da sonuç alamadı. Boluspor kalecisi Sabri, bu pozisyonlarda kalesini gole kapadı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıda her iki takımda sonuça gitmek isterken karşılaşma 64 dakikaya kadar golsüz devam etti. Kilidi Samsunspor açtı, sol taraftan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada misafir takım maçta ilk golünü kazandı. Bu golün ardından beraberlik sayısı arayan Boluspor golü bulsa da gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Misafir takım önde olmanın avantajı ile ikinci golü ararken 77 dakikada maçta ikinci golünü kazandı 0-2 . Oyunda tamamen rahatlayan Samsunspor oyunu rolantide tutarken Boluspor U19 dakika 82'de farkı bire indiren golü bulsa da maçta mağlup olmakdan kurtulamadı. Samsunspor U19 karşısında etkisiz bir görüntü veren Boluspor U19 iki haftadır aldığı mağlubiyetlerle dikkat çekti. Fahri GÜNDÜZ