Boluspor U19 sezonu Bolu'da açtı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, ilk 15 dakika orta saha mücadelesi ile geçti. İlk yarının ilk çeyreğinden sonra oyunda üstünlüğü eline alan Boluspor U19 takımız, sağ ve sol kanatları kullanarak Gaziantep Belediyespor kalesinde bulduğu 34 pozisyondan sonuç alamadı. İlk yarıda Bir penaltısı verilmeyen Boluspor rakibine de net pozisyonlar vermezken, ilk 45 dakikada rakibine oranla üstün olsa da istediği gole kavuşamayınca devre 0-0 Sona erdi.

İkinci yarının başlaması ile ani gelişen Gaziantep Belediyespor atağında Furkan ceza sahası dışından çektiği sert şut da kaleci Kadir'in ayağı kaydığı anda topa dokunamayınca, misafir ekip maçta -0-1 öne geçti. Golün ardından saha içinde değişikliklere giden U19 Antrenörü Fatih Ateş, oyuncu değişiklikleri ile maça hamle yaparken ekibimiz arka arkaya rakip kaleye ataklar geliştirerek beraberlik golünü aradı. Tempolu geçen maçta Boluspor U 19 atağında arka direğe atılan top da gerilerden gelen Turgut topla buluştuğu anda düzgün vuruşla takımının beraberlik sayısını kazandırdı. (1-1)

Beraberlik golünün ardından ikinci golü isteyen, bulduğ pozisyonları da hovarda bir şekilde harcayan Boluspor U19, ender gelişen Gaziantep Belediyespor atağında 80'inci dakikada penaltıya neden oldu. Penaltı atışını Enver kullanarak takımını 1-2 öne geçirdi.

Kalesinde ilk gol gibi ikinci golü de şansız bir şekilde gören temsilcimiz beraberlik sayısı için santra ile birlik de Gaziantep Belediye kalesine yüklendi. Sefa topla birlik de ceza sahasına girdiği anda yerde kalınca, temsilcimiz penaltı kazandı. Atışı Boluspor'dan Cengizhan kullanarak beraberlik sayısını kazandırdı. (2-2)

Beraberlik golü ile birlik de galibiyet golünü isteyen Boluspor, net pozisyonları gole çeviremeyince ligin ilk maçında bir puana razı oldu.