Boluspor U19 Elit Akademi Ligi'nde Karşıyaka ile İzmir'de karşılaştı. İlk yarısı 1-1 biten maçta kalesinde ikinci yarı gördüğü gole engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Elit Akademi Ligi'nde Boluspor U19 deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştı. İzmir Atatürk Stadyumu yan sahada oynanan maçta ev sahibi takım maça hızlı başlayan taraf oldu. Boluspor U19 karşısında Karşıyaka maçta ilk golü attı. Bu golün ardından Boluspor U19 maçı bırakmayıp beraberlik için Karşıyaka kalesine saldırırken, Özkan sol taraftan hızlı atak geliştirip ceza sahasına doğru yaptığı ortada öne direğe düzgün bir vuruş yapan Alper İzmir deplasmanında Karşıyaka karşısında beraberliği sağladı. İlk yarıda 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda her iki takımda öne geçmek için mücadele etsede orta saha da geçen maçta sağ kanattan tehlikeli atak geliştiren Karşıyaka ceza sahasına doğru yapılan ortaya yeşil kırmızılı takım oyuncusu sert vururken Sabri'nin çeldiği top penaltı noktasına gidince Karşıyakalı oyuncu boş kaleye topu göndererek takımını Boluspor U19 karşısında 2-1 öne geçirdi. Karşıyaka karşılaşmayı 2-1 kazanırken U19 Boluspor lig de oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle 6 puanı hanesine yazdırdı. Sadiye DURA