19 Ekim'den bu yana bileği bükülmeyen Boluspor U19'da galibiyet serisi devam ediyor. Lig de arka arkaya 6'ındı galibiyetini alan temsilcimiz, Adanaspor'u kendi sahasında 1-0 mağlup etmeyi başardı.

HABER MERKEZİ

Galibiyet serisine devam eden Fatih Ateş'in öğrencileri, 19 Eylül'den buyana adeta bileği bükülmüyor. Lig de üst sıralara hızla tırmanan Boluspor U19, sahasında Adanaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı kontrollü bir oyunla geçerken, her iki takımda devreye gol atamadan girdiler. İkinci yarının başlaması ile maçta heyecan da giderek arttı. Her iki takım karşılıklı ataklar bulurken, Boluspor U19 rakibi karşısında baskıyı kuran taraf oldu. Boluspor ataklarını karşılamak da zorluk çeken Adanaspor'da sinirler gerilince, ikili mücadelede yerde kalan Adanaspor'lu oyuncu ağzından küfür kaçırdı. Küfrü duyan maçın hakemi Semih Güner , direk kırmızı kartını çıkardı. Adanaspor sahada 10 kişi kaldı. Bu kartın ardından Adanaspor kalecisi de küfür edince hakem Semih Güner bir kırmız kart daha çıkardı. Turuncu Beyazlılar sahada 9 kişi kaldı. Rakibinin eksik kalmasının ardından baskısını artıran temsilcimiz U19 Boluspor, maçtaki istediği gole de kavuştu. Serbest atıştan ceza sahasına yapılan ortada Mustafa Coşkun topa sert vurdu. Kaleciden dönen topa Gürol kafa tamamlayınca top ağlarla buluştu. (1-0)

Bu golün ardından maçta ikinci golü arayan temsilcimiz kontra atakta Mustafa Coşkun'la rakip sahaya hızlı bir atak geliştirdi. Kaleci ile karşı karşıya kaladığı anda Adanaspor'dan 5 numarlı oyuncu kayarak topa girince, Mustafa Coşkun yerde kaldı. Maçın hakemi Semih Güner son adam uygulamasından Adanaspor'u sahada 8 kişi bıraktı.

Bu kartın ardından oyundan düşen her iki takımda maçta başka gol atamayınca Boluspor U19 galibiyet serisine bir yenisini daha ekleyip 6'ıncı haftada da kazanmaya devam edip, puan sıralamasında da 24'e ulaştı. U19 BOluspor takımımız fikstürde ise 3'üncü sırada yer alıyor.