Akademi ligde Boluspor U18, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Eksik oyuncularına rağmen sahaya üç puan için çıkan Boluspor, son dakikalarda şanssız bir şekilde kalesinde gördüğü gol sonrası mağlup olmaktan kurtulamadı.
Boluspor U18 sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Eksik oyuncularına rağmen sahadan iyi sonuçla ayrılmak isteyen Boluspor, rakibi ile son dakikalara kadar başa baş mücadele etti.
İlk dakikalarda Gençlerbirliği takımı ekibimize nazaran daha etkili bir oyun ortaya koymaya çalışırken, Boluspor'da bu etkili oyun karşısında rakibini durdurmaya çalıştı. İlk yarıda karşılıklı ataklar ortaya çıkarken devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda ilk yarıya nazaran Boluspor U18 takımı oyunun kontrolünü eline alırken, maçta Gençlerbirliğine pozisyonda vermiyordu. Boluspor U18 takımı bulduğu pozisyonlardan sonuç alamazken, ender gelişen Gençlerbirliği ataklarını da durdurmaya çalıştı. Maçın son bölümlerinde kırmızı siyahlı ekip kazandığı korner atışından gol bulmaya çalıştı. Arka arkaya atılan korner atışında bir anlık hatayı değerlendiren Gençlerbirliği takımı maçta istediği gole kavuştu. Golden sonra başka pozisyon gol olmayınca deplasmanda 3 puanı alan Gençlerbirliği oldu.