Akademi Liglerde bir diğer karşılaşma Pazar günü Boluspor U18- Kayseri U18 takımları karşılaştılar. Baştan sona çekişmeli geçen maçın sonunda gülen taraf kırmızı beyazlılar oldular.
Boluspor U18 takımı sahasında Kayserispor'u konuk ederken, zorlu maçtan da galip gelmek istiyordu. İlk 45 dakikada kıyasıya geçen mücadelede karşılıklı ataklar dikkat çekerken, her iki takımda sahadan galip gelmek istiyordu. Boluspor U18 karşılaşmada yaptığı ataklarla gole daha yakın olurken, beklediği gole de dakika 13'de Mehmet Bektaş'la kavuştu. Baskılı oyun gol getirince, zorlu rakibi karşısında Boluspor 1-0 öne geçti kalesinde golü gören Kayserispor beraberlik golü için Boluspor kalesine arka arkaya ataklar geliştirsede Boluspor kalecisi Mert Dede kalesini gole kapayıp bir çok pozisyonda gole izn vermedi.
İlk yarı Boluspor üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarıda ekibimiz ikinci golü bulup rahatlamak istiyordu. Karşılaşmada zaman zaman sert müdahaleler dikkat çeksede Boluspor U18 takımından Ömer Gökali takımını rahatlatan golü 60 dakikada atarak maçta skoru 2-0 getiren oyuncu oldu. Önde olmanın avantajını ii degerlendirmek isteyen Boluspor ayağa top oyanyıp rakibini fazla kendi sahasına yaklaştımadı. Maçın son bölümlerinde ender gelieşen ataklardan bir tanesinde Kayserispor farkı bire indiren golü bulsada karşılaşmada geride kalan anlarda gol olmayınca Boluspor U18 takımı zorlu maçı kazanıp haftayı 3 puanla tamladı.