Gelişim Ligi maçında Boluspor U17 takımı, Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Zorlu deplasmanda lider ile karşılaşan kırmızı beyazlılar, son dakikalara kadar mücadele etse de 89'uncu dakikada kalesinde gördüğü penaltı golü ile karşılaşmayı 4-2 kaybetti.

Gençlerbirliği deplasmanında şeytanın bacağını kırmak isteyen Boluspor U17 takım, lider karşısındaki maça hızlı başladı. İlk dakikalarda rakibini sahasına yaklaştırmayan kırmızı beyazlılar, oyunu rakip kalede kurdu. Ani gelişen Gençlerbirliği atağında ev sahibi ekip serbest atış kazandı. Kullanılan frikik atışı alt direkten oyun alanına dönerken, topu takip eden kırmızı siyalı forvetler maçtaki ilk golü attılar.

Golün ardından moralini bozmayan Boluspor U17 takımı, beraberlik golü için Gençlerbirliği kalesine yüklendi. İstediği golü de bulan kırmızı beyazlılar, skoru yaptığı baskı sonrasında kırmızı siyahlılar kendi kalelerine gol attılar ve Boluspor skoru 1-1'e getirdi. Beraberlik sayısının ardından Gençlerbirliği ilk yarıda iki gol daha bularak soyunma odasına 3-1 önde gitti.

İkinci yarıda farkı azaltmak ve maça ortak olmak isteyen Boluspor U17 takımı, skoru Furkan golü ile 3-2'ye getirdi. Bu skorun ardından beraberlik sayısı için sayısız gol pozisyonu bulan Boluspor U17 takımı, istediği gole kavuşamadı. Son dakikalarda Gençlerbirliği bir penaltı daha kazanarak maçı da 4-2 kazanmayı bildi. Boluspor U17 takımı zorlu karşılaşmada direndi ama istediği puanı alamadı.