Boluspor U17 takımı, hafta sonu oynadığı Ankaragücü maçında hayal kırıklığı yaşattı. Lige deplasmanda Osmanlıspor mağlubiyeti ile başlayan kırmızı beyazlılar, Ankaragücü karşısında kalesinde 4 gol görerek haftayı yine puansız tamamladı.

Coca-Cola gelişim liglerinde İç Anadolu bölgesinde mücadele eden Boluspor U17 takımı, iki haftada aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yarattı. Ankaragücü'nü konuk eden kırmızı beyazlılar, maça iyi başlasa da ilk dakikalarda rakip kaleye geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı.

Misafir takım Ankaragücü daha sonraki dakikalarda Boluspor U17 takımının oyun kurgusunu çözünce kırmızı beyazlıların kalesine yüklenen sarı lacivertliler, deplasmanda öne geçti. İlk yarıda Ankaragücü takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya 1-0 önde olan Ankaragücü takımı hızlı başlayan taraf oldu ve misafir takım, maçta da ikinci golü buldu. Rakibi karşısında geriye düşen Boluspor U17 takımı skor karşısında toparlanamayınca misafir takım Ankaragücü saha içinde oyunu istediği gibi organize ederek arka arkaya iki gol daha bulunca skor 4-0'a geldi. Sezona iyi başlamayan Boluspor U17 takımı, iki haftada aldığı iki mağlubiyetle puanla tanışamazken, kırmızı beyazlılar oyun olarak da ilerleyen haftalar için iyi sinyal vermedi.