Geçtiğimiz hafta erteleme maçını Erciyespor'a kaybederek avantajlı durumu rakibine kaptıran Boluspor U17, Kayseri deplasmanına gitti. Teknik Sorumlu Hasan Tosun'nun UEFA A kursunda olduğu için alt yapı kordinatörü Çetiner Erdoğan'ın çıktığı maçta, kırmızı beyazlılar iki defa öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayıp Bolu'ya 1 puanla döndü.

Deplasmanda Erciyespor ile karşılaşan Boluspor, 1 puanla Bolu'ya döndü. UEFA A kursunda olduğu için maça gidemeyen Teknik sorumlu Hasan Tosun'nun yerine takımın başında alt yapı koordinatörü Çetiner Erdoğan çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor U17'de Yasin defansın arkasına attığı topta Faruk topla buluştu. Çalımlarla kaleciyi geçerek deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Boluspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı Erciyesspor kornerden beraberlik golünü kazandı.(1-1) Golün ardından toparlanan Boluspor U17, ilk golde olduğu gibi Yasin defansın arkasına bir kez daha top atarak rakibi zaafından yararlanırken, pozisyonu takip eden ilk golün sahibi Faruk takipçiliğini bir kez daha gösterip kaleciyi çalımlarla geçip takımını 2-1 öne geçirdi.

Bu golün ardından beraberlik sayısını arayan Erciyesspor, Boluspor kalesinde beraberlik golünü ararken bir anlık hatayı af etmeyen Erciyesspor durumu 2-2 getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca U17 Boluspor, Kayseri deplasmanından 1 puanla döndü.(Haber Merkezi)