Coca-Cola Bölgesel Gelişim liginde Boluspor U16 takımı ligin üçüncü yarısının ilk maçında kazandı. Torku Konyaspor takımını misafir eden kırmızı beyazlılar, son dakikalara kadar kıran kırana bir karşılaşma oynayıp maçı kazanmasını bildi.
Boluspor U16 takımı, Torku Konyaspor U16 karşılaşması nefesleri kesti. Ligin üçüncü yarı karşılaşmasının ilk hafta maçında Boluspor U16 takımı, Torku Konyaspor karşısında maça hızlı başladı. 10.dakikada Faruk Mert takımını öne geçiren golü kazandırdı. Bu golün ardından oyunu ortada tutan kırmızı beyazlılar, rahat bir oyun ortaya koymaya çalıştı. Rakibine de pozisyon vermeyen Boluspor ender gelişen Konyaspor ataklarının bir tanesinde 39. dakikada Oğuzhan'ın golüne engel olamadı.
Karşılıklı gollerin ardından her iki takımda öne geçmek için mücadelelerini ortaya koydular. Oyunda daha etkili olan Sinan Benli'nin öğrencileri ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. İlk golün sahibi Faruk Mert kendisi ve takımı adına 2'inci golü kazandırarak Boluspor U16 takımını Torku Konyaspor karşısında öne geçirdi.
Bu golün ardından her iki takımda oyunu sertleştirdi. Boluspor 2-1'den sonra bir çok pozisyondan sonuç alamazken, Torku Konyaspor takımı Bekir'in kırmızı kartı sonrası sahada 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın son bölümlerini kontrol altında tutan Boluspor U16 takımı ligin üçüncü yarısının ilk maçını 3 puanla bitirip iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızı beyazlılar, puanını da 22'ye çıkardı.