Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında hakem kararları ile ligde ilk mağlubiyetini alan Boluspor U15 takımı sahasında Karabükspor' u konuk etti. Rakibine oranla maça daha etkili başlayan Boluspor U15 takımı maçın hemen başların da oyunun üstünlüğünü alarak golleri buldu. Kırmızı beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kazanarak rahat bir galibiyet aldı.
U15 liginde açık ara puan farkı ile liderliğini devam ettiren Boluspor U15 takımı sahasında Karabükspor'a acımadı. Kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta Ankara'da aldığı mağlubiyetin acısını Karabükspor'dan çıkardı. Boluspor U15 takımı ilk yarıda arka arkaya goller bularak rahat bir oyun ortaya koydu.
Karşılaşmada ilk gol defansın arkasına Emre Çolak'ın attığı topla geldi. Defansın arkasına sarkan Özgür Kazar topu iyi kontrol ederek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Özgür, klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golün ardından rahatlayan Boluspor U15 takımı ikinci gol için Karabükspor kalesine yüklendi. Kırmızı beyazlılar rakibine pozisyon vermemek için etkinliğini rakip alanda tamamen hissettirip ikinci golü arayan takım oldu. Kazanılan korner atışını Özgür Kazar kullandı. Ceza sahasına yapılan ortaya ters vuruş yapan Karabükspor'lu oyuncu Boluspor'a ikinci golünü kazandırdı. 2-0'ın Ardından birçok pozisyonu cömertçe harcayan kırmızı beyazlılar ilk yarıda farkın açılmasını önlediler.
İkinci yarıda 2-0 önde olmanın avantajı ile sahaya çıkan Boluspor U15 takımı ikinci yarının hemen başında 3'ncü golü de ilk golde klas bir vuruş yapan Özgür Kazar'dan geldi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Özgür plase bir vuruşla topu Karabükspor ağlarına göndererek maçta skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşmada istediği skoru bulan Boluspor U15 takımı bir engeli daha aşarken, en yakın takipçisi Gençlerbirliği'nin Eskişehir deplasmanında berabere kalması sonrasında aradaki puan farkını 7'ya çıkardı. Boluspor U15 takımı bir maç eksiği ile son iki haftaya avantajlı girdi. Kırmızı beyazlılar hafta sonu Ankara deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşacak. 3 devreli oynanan ligde rakiplerine avantajlı skorları vermeyen Boluspor U15 takımı, 3'ncü devre maçlarını kendi sahasında oynamak için aldığı skorlarla büyük bir avantaj sağlamış oldu.