U15 Ligi'nde erteleme karşılaşmasını oynayan Boluspor U15 takımı sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaştı. Ligde aldığı sonuçlarla rakiplerinin geride bırakan Boluspor U15 takımı ligdeki 12'inci karşılaşmasını da 2-0 kazandı.
Ligde arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Boluspor U15 takımı, erteleme karşılaşmasını oynadı. Cumartesi günü Eskişehirspor'u yenmesinin ardından Gençlerbirliği karşılaşmasına hazırlanmak isteyen kırmızı beyazlılar, Konya Anadolu Selçukluspor erteleme maçında karşı karşıya geldi. Hafta sonu başkentte zorlu bir maç oynamaya hazırlanan Boluspor U15 takımı, erteleme maçını oynayıp Konya Anadolu Selçukluspor'u 2-0'lık net bir skorla mağlup etmeyi bildi.
Konya Anadolu Selçukspor'u misafir eden Boluspor U15 takımı, karşılaşmaya rakibine oranla hızlı başladı. Karşılaşmada gol için rakip kaleye yüklenen Boluspor U15 takımı arka arkaya pozisyonlar buldu. Kırmızı beyazlılar istediği gole de Samet Yalçın ile kavuştu. Boluspor U15 takımı maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı kırmızı beyazlılar soyunma odasına 1-0'ın morali ile gitti.
İkinci yarıda oyuna etkili başlayan yine Boluspor oldu. İkinci gol için Selçukluspor kalesine yüklendi. Orta sahada topla buluşan Özgür Kazar klas hareketlerle topu rakiplerinden saklamayı başarıp defansın arkasına attığı klas pasla arkadaşını topla buluşturdu. Defansın arkasına sarkan topu kontrol eden Kutay, kaleciyi karşısına aldığı pozisyonda topu aşırtma bir vuruşla Konya Selçukluspor filelerine gönderdi. Maçta da durum 2-0'a geldi.
Karşılaşmada istediği skoru bulan Boluspor U15 takımı hafta sonu oynayacağı maçı da düşünerek oyunu kontrolünde tutup maçın 2-0 bitmesini sağladı. Karşılaşmayı kazanıp 12'de 12 yapan Boluspor U15 takımı bir haftada üçüncü maçını oynamak için Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.