Bu sezon U15 liginde iddialı bir takım olduklarını oynadıkları karşılaşmalarla belli eden Serdar Türk'ün oyuncuları U15 takımı kendi sahasında Eskişehirspor'u elinden kaçırdı. Karşılaşmada net gol pozisyonlarından sonuç alamayan temsilcimiz liderliği de bırakmış oldu.

U15 gelişim liginde Eskişehirspor karşılaşmasına lider olarak çıkan Boluspor U15 sahasında çok zorlu bir karşılaşma oynadı. Kendisi gibi ligin iddialı takımları arasında yer alan Eskişehirspor'u mağlup etmek isteyen temsilcimiz gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Rakibine oranla maçta golü daha çok isteyen bir görüntü veren Boluspor U15 oyundaki üstünlüğünü de rakibine kabul ettirdi. İlk yarıda Yiğit Duman'la mutlak bir gol pozisyonundan sonuç alamayan temsilcimizde Yiğit kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda gole çok yaklaşmıştı. Boluspor ayrıca Tunahan ile ilk yarıda bir gol daha kaçırırken ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını rakibi karşısında tamamen hissettiren Boluspor Batuhan, Tunahan ile net gol pozisyonları bulsa da sonuca gidemedi. Rakibi Eskişehirspor karşısında bir türlü istediği golü bulamayan Boluspor U15 sahadan şansız bir beraberlik alarak liderliğini de kaybetmiş oldu. Fahri GÜNDÜZ