Coca-Cola Bölgesel Gelişim U14 Liginde deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Boluspor U14 takımı iki haftalık galibiyet serisine son verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu gol ile ilk devreyi önde kapatan kırmızı beyazlılar, ikinci yarının son bölümlerinde kalesinde gördüğü iki gol sonrası rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Boluspor U14 takımı başkent deplasmanından da puanla dönmek istiyordu. Gençlerbirliği karşısında oyuna etkili başlayan kırmızı beyazlılar ilk yarıda üstün bir futbol sahaya yansıttı. Boluspor U14 takımı ilk yarının son bölümlerinde bulduğu gol ile soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında galibiyetin morali ile sahaya çıkan Boluspor U14 takımı son bölümlere kadar oyunu kontrolünde bulundurdu. Geride olmanın dezavantajı ile son dakikalarda ataklarını yoğunlaştıran Gençlerbirliği bulduğu baskıda beraberlik golünü kazandı. Golün ardından daha çok etkili olan ev sahibi ekip son dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmada 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor U14 takımı iki hafta sonra mağlubiyetle tanışmış oldu.