Akademi lig karşılaşmaları 3. devre maçları ile devam ediyor. Boluspor U14 takımı, sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Kırmızı beyazlılar, öne geçtiği maçta başkent ekibi ile berabere kalarak haftayı 1 puanla kapadı.

Haber Merkezi
Lider Gençlerbirliği'nin arkasında grup ikinciliği koltuğunda oturan Boluspor U14 takımı lig de 3'üncü yarı maçları ile karşılaşmalarını oynuyor. İlk devrede ve ikinci devrede rakibi Ankaragücü'ne sayısal üstünlük sağlayıp üçüncü maçı Bolu'da oynamaya hak kazanan kırmızı beyazlılar, Ankaragücü ile kıran kırana bir maç oynadı. Boluspor U14 takımı, İlk yarıda Yusuf Yiğit ile 1-0 öne geçip devreyi önde tamamladı.

İkinci yarıya misafir takım Ankaragücü biraz daha istekli ve organize başladı. Misafir takım baskılı oyununun karşılığını beraberlik golünü atarak kazandı. Golün ardından morali yerine gelen Ankaragüçü ikinci gol için Boluspor U14 kalesine yüklenirken, sarı lacivertli takım, öne geçmeyi de başardı. Şok golün ardından toparlanan beraberlik sayısını arayan Boluspor U14 takımından, Muhammet Revaha topun gelişine sert bir vuruşla topu ceza sahası dışından direk kaleye göndererek beraberlik golünü attı. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda haftayı 1 puanla kapadılar.

BOLUSPOR U14: Berkay Ünal, Cihan Gülen, Fatih Özkan, Emirhan Usta, Zekeriya Cengiz, Alphan Kutay, Batuhan Pekdemir, Muhammet Revaha Asarkaya, Mehmet Melih Mutlu, Semih Kaygusuz, Yusuf Yiğit Duman
TEKNİK SORUMLU: SERDAR TÜRK

ANKARAGÜCÜ U14: Mert Topuz, Orhan Murat Bayraktar, Can Elmalıtepe, Beytullah Tarhan, Muhammet Çağatay Uymaz, Enes Karakuş, Emre Kaplan, Dursun Ali Tercuman,
Burak Boyraz, Tunahan Akpınar, Berkin Taha Akyol
TEKNİK SORUMLU: MURAT TOSUN