Coca-Cola Akademi Ligleri'nde 2012-2013 sezonu hafta sonu yapılan maçlarla başladı. U14 Elit Akademi Liginde mücadele eden Boluspor U-14 Takımı Cumartesi günü sahasında MKE Ankaragücü konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekibimiz ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 4-1 mağlup etti.
2012-2013 sezonunda Coca-Cola U14 Elit Akademi Liginde mücadele edecek olan Boluspor U14 takımımız, hafta sonu sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Karaçayır spor kompleksinde oynanan karşılaşmada kırmızı-beyazlı oyuncuların aileleri de çocuklarını yalnız bırakmadı. Maça iyi başlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz ilk yarıda girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Boluspor U14 takımı, rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıttı ve goller arka arkaya geldi. Saha içersinde neler yapması gerektikleri yedek kulübesinden oyuncularına bir, bir anlatan Yılmaz Özen'in öğrencileri maçın 45.dakikasında Emre Çolak'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyundan düşen MKE Ankaragücü karşısında rahat bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlı ekibimiz, Muhammet Şura Çetin ve Özgür'ünve Kutay'ın golleriyle farkı 4'e çıkarttı. Konuk ekip MKE Ankaragücü'nün golü 63.dakikada Bekir Büke'den geldi.
Maçın geri kalan dakikaları içersinde başka gol olmayınca Boluspor U14 takımı sezonun ilk maçında rakibi MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik net bir skor mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.
Boluspor: 4 - Ankaragücü: 1
Hakemler: Sinan Yılgündüz, Alişan Ünlü, Okan Çobanoğlu
Boluspor: Tunahan** (Efe dk 36**), Oğuzhan** (Caner dk 53**) Yasin***, Özay***, Samet***, Onur** (Emre dk 36***), Ahmet Talha** (Hüseyin dk 42**), Muhammet***, Hakan** (Ali Burak 59**), Özgür Kutay***
Ankaragücü: Furkan* (Serkan dk 36*), Erdal* (Alaz dk 55**), Murat* (Osman dk 46**), Emirhan**, Berkay**, K.Buğral**, Bekir**, Fatih**, Oğuzhan* (Kadircan dk54*), Mert**, Tayfun* (Ömer dk 43**)