Hafta sonu oynanan Akademi Liglerde U14 takımımız sahasında Kayserispor'u konuk etti. Kendi sahasında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Boluspor U14 takımı Fenerbahçe ile berabere kalan Beşiktaş'ı da yenen U14'lerimiz bu defada Kayserispor engelini 3-0 gibi farklı bir skorla kazandı.
Karaçayır'da cumartesi günü oynanan karşılaşmada Boluspor U14 takımı Kayserispor U14 takımını konuk etti. Maçın hemen başlarında oyunun üstünlüğünü kabul ettirip, rakibi karşısında arka arkaya ataklar geliştiren Boluspor ilk golü de Kutay ile kazandı. Karşılaşmada öne geçen ekibimiz ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarı tamamen üstün olan Boluspor U14 takımı, sahada istediği gibi oyunu yönlendirip farka giden golleri buldu. Boluspor kalesine gelmek de zorlanan Kayserispor, kırmızı beyazlı ekibin ataklarını durdurmaya çalışsa da Ahmet ve Yasin'in gollerine engel olamayınca karşılaşmada Boluspor farka gitti.
İç sahada bir birinden zorlu karşılaşmalar oynayıp başarılı olan Boluspor bir rakibini daha yenerek haftayı tamamlarken, karşılaşmayı izleyenlerde güzel bir futbol izlediler.