Coca-Cola Bölgesel Gelişim U14 Liginde mücadele eden Boluspor U14 takımı sahasında Konya Anadolu Selçukluspor takımını konuk etti. Soğuk ve yağmurlu bir havada oynanan müsabakada Boluspor U14 takımı iyi oyununu sonuca yansıtamazken, misafir takım ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu goller ile sahadan 2-0 galip gelmesini bildi.
Boluspor U14 takımı bu haftaki karşılaşmasını sahasında oynadı. Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşan kırmızı beyazlıların iyi başladığı karşılaşmada tek eksik goldü. Misafir takım kırmızı beyazlılar, karşısında etkili olmasa da ilk yarıda ender geliştirdiği ataklardan birini gole çevirince devreyi 1-0 önde kapadı.
İkinci yarıya istekli ve kontrollü başlayan Boluspor U14 takımı, Konya Anadolu Selçukluspor kalesine sağlı sollu ataklar geliştirdi. Baskılı oyunu ile rakibi karşısında beraberliği sağlamak isteyen Boluspor istediği gole bir türlü kavuşamadı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da kontra atakla Boluspor kalesine yüklenen Konya Anadolu Selçukluspor maçtaki ikinci golü bularak durumu 2-0 getirdi. Baskılı oyunu karşısında gol yolarında etkisiz olan Boluspor U14 takımı rakibi karşısında gördüğü goller sonrası maçı mağlup tamamladı.