Alt yapılarda mücadele için Gelişim Ligleri start aldı. Boluspor U14 sezonun ilk maçında Ankara'da Osmanlıspor ile karşılaştı. Başkentte zorlu bir maça çıkan U14 Boluspor Türk Bayraklı tişörtlerle sahaya ısınmak için çıkarken karşılaşmayı izleyenlerden de büyük alkış aldılar.

Gelişim liglerinde mücadele eden Boluspor alt gruplarında U14 takımı sezona Başkent'de merhaba dedi. Bu sezon ilk defa gelişim liglerinde mücadele etmeye hazırlanan U14 takımı oyuncuları gecen sezon mahalli lig de gösterdikleri başarı ile adını şampiyonluğa yazdırmıştı.

Boluspor U14 Osmanlıspor karşısında ilk defa bir gelişim ligi maçı için sahaya çıkarken kırmızı beyazlı U14 oyuncuları Osmanlıspor ile başa baş mücadele ettiler. Karşılıklı ataklarla geçilen maçta temsilcimiz yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamazken rakibine de gol için izin vermedi. Karşılaşmanın normal maç süresi de 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşma sonunda kısa bir açıklama yapan U14 Boluspor teknik sorumlusu İlker Yılmaz sezona Osmanlıspor maçıyla merhaba dedik . Oyuncularım ilk defa deplasmanlı lige merhaba dediler ilk maçlar zor olur. Biz de bu düşüncede kontrollü bir oyun oynadık oyuncularımda biraz heyecan vardı ama ben onların mücadelesinden memnunum. Bizim için Osmanlı karşısından puanla dönmek sevindirici. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız, tüm oyuncularımı kutluyorum dedi. Fahri GÜNDÜZ