U 21 Ligi'nde Boluspor haftayı bir puanla kapadı. Lider Altınordu'yu konuk eden temsilcimiz karşılaşmada öne geçmesine rağmen, kendi kalesine attığı golle bir puana razı oldu.

Ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Boluspor U21 takımı 6 hafta karşılaşmasında sahasında lider Altınordu ile karşılaştı. İlk 45 dakikada her iki takımda istediği gole kavuşamadı. Devre 0-0 sona erdi.

Karşılaşmaya ikinci yarı Boluspor U21 hızlı başladı. Çok istediği gole de 49'uncu dakikada Enes Güler ile kavuştu. (1-0) Golden sonra oyunu kontrolünde tutmak isteyen Boluspor U17 takımı, rakibi Altınordu'yu kalesine yaklaştırmak istemezken 67'inci dakikada Ömer Gökali'nin ters vuruşuna engel olamayınca karşılaşmaya 1-1‘lik eşitlik geldi.

Lider olarak Bolu'ya gelen Altınordu ekibimize oranla genç bir kadro görünümünde olurken, İzmir temsilcisi 1997 doğumlu oyuncularla sahada yer aldığı göründü. Karşılaşmada her iki takımda eşitliği bozamazken, birer puana razı oldular. Boluspor puanını 8'e çıkarırken Lider Altınordu puanını 16'ya çıkardı.