Akademi lig de U16 Bolusor, ikinci yarıya kendi sahasında start verdi. Ligin ilk yarısını lider tamamladıktan sonra ligin ikinci yarısına da galibiyetle başlamak isteyen temsilcimiz, zorlu başkent temsilcisi Osmanlısor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

HABER MERKEZİ

Lider Boluspor U16 sahasında ikinci yarıya da galibiyetle başladı. Soğuk ve yağmurlu bir havada oynanan karşılaşmada temsilcimiz ilk perdeyi penaltıdan Özgür Kazar ile açtı. Penaltı pozisyonu oluştuktan sonra Osmanlıspor takımı oyuncusu küfür edince sahada rakip 10 kişi kaldı. Golün rahatlı ile oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz, ilk yarıda birçok pozisyondan sonuç alamadı ilk yarı 1-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı artırmak isteyen Boluspor U16 kontrollü oyununu sürdürürken, ikinci gole de duran toptan ulaştı. Serbest atışı sert bir vuruşla kaleye gönderen Özgür, maçtaki skoru 2-0 yaparken, kendisinin de ikinci golünü kazandırdı. Skoru bulduktan sonra rahatlayan temsilcimiz, Osmanlıspor'u baskısı ile oyundan düşürürken oyuna ikinci yarı oyuna giren Kutay ile skoru 3-0 getirdi. Gurubunda liderliğini sürdüren temsilcimiz haftayı 3 gol 3 puanla kapatırken, yoluna devam etti.