U14 Milli Takımımız, 25 Şubat - 1 Mart 2013 tarihleri arasında yaptığı hazırlık çalışmaları Antalya Mardan Spor Kompleksi'nde kampı devam ediyor. Milli Takımların en küçük yaş grubu olan U14 Milli Takımından oluşan kadroda Boluspor U14 takımından Hazar ve Kutay bu kampta ekibimizi temsil ediyor.
Boluspor U14 takımından milli takım kampına giden oyuncularımız hazırlık karşılaşmalarında maça ilk 11'de başladılar. Futbol Federasyonunun son zamanlarda Boluspor akademi takımlarını yakından takip etmelerinin ardından, oyuncularımız mili takımlara davet ediyorlar.
Milli takımımızın Antalya'da 25 Şubat'ta başladığı kampa U14 takımımızdan Hazar ve Kutay davet edilmişti. Geçtiğimiz haftadan beri kampta olan iki Boluspor'lu oyuncu yapılan hazırlık karşılaşmasında ilk 11'de maça başlarken, performansları ile dikkat çekti.
Oyuncumuz Hazar'ın maç içinde bir topu şansız bir şekilde direkten döndüğü belirtildi. Kamp boyunca hocaların diğer oyuncular gibi oyuncularımıza yakınlık göstermeleri hem Hazar'ı hem de Kutay'ı memnun etti. Mili takımda bulunan iki oyuncumuz Cuma günü kampı sonlandırıp Bolu'ya dönecekler.