Televizyon ekranlarının yeni dönem dizisi ‘Tozlu Yollar' ın bir bölümü hafta sonu ilimizde çekildi. Dizide rol alan ünlü oyuncular hava soğukluğundan şikayet etti.
Trakya'ya özgü muhacir şivesiyle konuşan Gündoğan Çiftliği'nin sakinlerinin aşk ve entrikalarla dolu hikâyesini konu alan Tozlu Yolar dizisinin oyuncuları Bolu'daydı. Önümüzdeki günlerde ATV ekranlarından yayınlanacak olan dizinin bazı sahneleri ise Bolu'da çekildi.
Yapımcılığını Stil Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı dizinin çekimlerine ise iki ay önce başlanmıştı. Müziklerini Kıraç'ın üstlendiği Tozlu Yolların başrollerinde ise; Yücel Erten, Selda Alkor, Burcu Kara, Nihat Altınkaya, Sinan Albayrak, Seda Akman, Pamir Pekin, Asena Tuğal, Yıldırım Gücük, Ayçin İnci, Gülşah Şahin, Buse Varol ve Burçin Birben yer alıyor.
Çiftlikte yaşayan Gündoğan ailesinin en küçüğünden en büyüğüne, iktidarı paylaşamayan hırslı kadınlarının dram dolu mücadelesinin anlatıldığı dönem dizisi 1967 yılında geçiyor. İlk bölüm ile ilgili fragmanların yayınlandığı dizinin bazı bölümlerinin çekildiği ilimizde ünlü oyuncular havanın soğukluğundan şikayet etti. Dizinin hangi sahnelerinin ilimizde çekildiği ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan oyuncular, dizinin çok iddialı olduğunu söylediler.
Tatil öncesi havalimanında futbolcu Ümit Karan ile görüntülenmesinin ardından, adı aşk dedikodularına karışan ve birçok sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Burcu Kara'nın da Feride karakterini canlandırdığı dizi, şimdiden merak edilmeye başlandı.