10'uncu Ali Rıza Kahruman Veteranlar futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. B grubunda 3'üncü hafta maçları oynandı. Turnvada sürpriz sonuçlar ortaya çıkmaya başladı. Turnuvanın 3'üncü haftasında Dağıstan ile Sümer Saray, Bolu Dağı ile Toar Yapı ve Saray Pastanesi ile KÇ İnşaat kozlarını paylaştı.

Haber Merkezi

DAĞISTAN İNŞAAT:6 SÜMER SARAYSPOR:0

Turnuvada B gurubunun 3'üncü hafta maçında Dağıstan İnşaat ile Sümer Saray karşı karşıya geldi. İlk iki maçın şanssız takımı Dağıstan İnşaat, Sümer Sarayspor'a ağır bir mağlubiyet tattırdı. Dağıstan İnşaat karşılaşmayı 6-0 kazandı.

TOAR YAPI:18 BOLU DAĞI:2

Turnuvanın iddialı takımları arasında yer alan Toar Yapı, Bolu Dağı takımıyla karşılaşırken Toar Yapı, turnuvanın en çok gollü maçını oynadı. Adeta Bolu Dağı takımını bozguna uğratan Toar Yapı, rakip filelere 18 gol atarak turnuvanın 3'üncü maçında 7 puanla liderlik koltuğunu teslim almış oldu.

SARAY PASTANESİ:3 KÇ İNŞAAT:1

Saray Pastanesi ile KÇ İnşaat arasında oynanan çekişmeli maçta gülen taraf Saray Pastanesi oldu. KÇ İnşaat karşısında 3-1 maçı kazanarak grupta 2'inci sıraya yerleşen Saray Pastanesi, ikinci tur için büyük bir avantaj elde etmiş oldu.