Türk Ocakları Bolu Şube Başkanlığı görevine delegelerin oylarıyla seçilen Yrd. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, düzenlediği basın toplantısıyla hem yeni yönetimi kamuoyuna tanıttı hem de Boluluları Türk Ocakları çatısı altında birleşmeye çağırdı. Türkiye'nin en eski sivil toplum örgütü olduklarını hatırlatan Zenginbal, Hedefimiz öncelikli olarak Bolu ve Boluluların sorunları. Doğruların yanında, yanlışların karşısında olmak. Uzlaşmacı yapı ile kavgaya değil, muhabbete geldik, öfkeye değil sevgiye geldik. Öfkeyi yenen, tatlı dilimizi gösteren uygulamalarımızı günden güne göreceksiniz. Sloganımız Türk'üz, Türkçüyüz, Türk Ocaklıyız deyip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABER: HAKAN AYDIN

Türk Ocağı Bolu Şube Başkanlığı görevine seçilen Yrd. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, yeni yönetimi kamuoyu ile paylaştı. Yönetim kurulu içerisinde yapılan görev dağılımı hakkında açıklamalarda bulunan Zengilbal, başkan yardımcılığına Ercan Üsküp, Sekreterliğe Raif Yaşar, Muhasip üyeliğe Yusuf Cebe, Basın ve Medya İlişkilere Arzu Sarı, üyeliklere ise Hatice Öz ve Ahmet Soydaş olduğunu belirtti.

“DOĞRULARIN YANINDA, YANLIŞLARIN KARŞISINDA OLMAK”

Uzlaşmacı bir yapıyla Bolu'yla ilgili çalışmalarına devam edeceklerini belirten Zenginbal, Türkiye'nin em köklü sivil toplum kurulu olan Türk Ocakları'nın Bolu Şubesi de 100. Yılında. Türk Ocakları, yerel değil, ulusal hatta uluslararası bir örgüt. Temel ülküsü milli manevi değerlere sahip çıkıp bu değerleri nesilden nesile aktarmak ve yaygınlaştırmak. Toplum bilincini uyandırmak. Herhangi bir siyasi partiye üye ve angaje olmamış partiler üstü bir sivil toplum örgütü, kurumlarla barışık, devlet kurumları ile barışık bir sivil toplum örgütüdür. Hedefimiz öncelikli olarak Bolu ve Boluluların sorunları. Doğruların yanında, yanlışların karşısında olmak. Uzlaşmacı yapı ile kavgaya değil, muhabbete geldik, öfkeye değil sevgiye geldik. Öfkeyi yenen, tatlı dilimizi gösteren uygulamalarımızı günden güne göreceksiniz. Sloganımız Türk'üz, Türkçüyüz, Türk Ocaklıyız deyip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“SAĞCI-SOLCU FARKETMEZ, HERKESİ OCAĞA BEKLİYORUZ”

Kapılarının herekse açık olduğunu belirten Zengilbal, Kendini Türk hisseden, Türk Milliyetçisi hisseden, Türkiye Cumhuriyeti Develti'nin bağımsızlığını savunan, bunun için elini kaldıran ve fedakârâne mücadele etmek isteyen varsa Türk Ocağımıza gelsin. Sağcı, solcu kim olursa olsun ama temel hedefi Türk Milliyetçiliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü sağlayan herkes Ocağımıza üye olabilir” diye konuştu.