TÜRKMENELİ'NE YARDIM ELİ!
Kuzey Irak'ta Türkmenlere karşı yapılan zulme Ülkü Ocakları mensupları kayıtsız kalmadı. Ülkü Ocakları Genel Merkezi, Türkmenlere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatırken, Bolu Ülkü Ocakları'da Türkmenlere ulaştırılmak istenen yardımları topluyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Çevik, Şu mübarek Ramazan ayında kardeşlerimiz Kuzey Irak'ta, Musul'da, Kerkük'te, Telafer'de kan ağlarken bizim burada sessiz kalmamız düşünülemez. Bir tarafta IŞİD terör örgütü diğer tarafta peşmerge güçleri arasında kalan yüzbinlerce soydaşlarımız yerinden yurdundan olmuş ve şuanda Türkiye sınırına yakın bir yerde yaşam mücadelesi vermektedir. Kardeşlik ve birlik böyle zamanlarda belli olur. Dünyanın diğer ucunda akan gözyaşına el uzatan Türk, elbette kendi canını, kardeşini görmezden gelmeyecektir” dedi.
Yapılacak bağışların Ülkü Ocakları İftar Çadırına teslim edilebileceğini söyleyen Çevik, Biz yardımları burada toplayıp Ankara'ya genel Merkeze iletiyoruz. İlk yardım tırlarımızı bu hafta gönderdik. Ben Bolu halkından daha duyarlı olmalarını ve kardeşlerimize el uzatmalarını bekliyorum. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız bizlere telefonla da ulaşabilirler veya şuan da Bahçelievler Polis Karakolunun yanında bulunan iftar çadırımıza bizzat gelip yardımlarını bırakabilirler” ifadelerini kullandı.
İrtibat Tel: 0532 307 92 14-0507 306 16 68