CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz yaptığı açıklamada Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Bolu ziyaretini değerlendirdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; AKP Grup Başkanvekili Mahir ÜNAL tarih konusundaki muazzam zenginliğini, engin bilgilerini Bolulu AKP'liler ile paylaşmış! Sayın Ünal İlahiyat Fakültesi mezunu olarak sanki hiç tarih bilgisi öğrenememiş! Ya da tarih derslerine Beden Eğitimi öğretmeni girmiş! 12 yıllık AKP iktidarının tarih konusundaki gerçekleri yok sayma, çarpıtma ve derin cehaleti AKP siyasetinin temel taşı olmuştur. Bunların neresini düzelteceksin! Tüm dünyanın önünde saygı ile eğildiği, takdir ettiği, eşsiz liderliği binlerce kitaba konu olmuş Mustafa Kemal Atatürk'ün bile adını an-a-mayan bu ihanet şebekesinin sözlerini engin engin dinleyip kafa sallayan Bolululara da diyecek bir şey bulamıyorum.

Demek ki yükseköğrenimini de, eğitimin de kör cehalete etkisi yok! Aslında Sayın Mahir ÜNAL'ın sözleri bilinçaltındaki kör, cahil ve karanlık zihniyetinin söze bürünmüş hali! Deyim yerindeyse Kıpti şecaat arz ederken sirkatin söylermiş!” cümlesinin tam karşılığıdır. İlkokul tarih derslerinde öğretilen temel bilgilerden bile yoksun Sayın ÜNAL, Türkiye'yi iki asır lidersiz bir ülke haline sokmuştur. Bu çirkin yaklaşımı ile 1815 yılından beri memleketi iyi kötü idare edenlerin tamamının kemiklerini sızlatmıştır. Genel Başkanlarının yeni Osmanlı! Yeni Osmanlı! diye avaz avaz bağırdığı şu günlerde Sayın ÜNAL'ın sözleri iyi bir mesaj olmuştur. Sayın ÜNAL'a söyleyecek bir şey bulamıyorum, derin cehaleti ile baş başa bırakmadan önce, 200 yıldır beklenen lider diye kastettiği kişinin adli sicil kaydına bir zahmet bakmasını öneririm! Bu nedenle kendisini, kör cehaletinin araştırılması için tıbbın ellerine bırakıp bir köşeye çekilmesini, memleketimiz açısından elzem olarak görüyorum.” Haber Merkezi