Turizm, üniversite ve spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bolu'da spor aktiviteleri hız kesmeden devam ediyor. Bolu Belediyesi'nin girişimleri ile spor federasyonları aktivitelerini Bolu'da düzenliyor.

Türkiye Oryantring Federasyonu tarafından hafta sonu Avdan köyünde Türkiye Oryantring Şampiyonası yapıldı. Şampiyona için yurt içinden ve yurt dışından Bolu'ya gelen sporcular Bolu'nun doğasına hayran kaldı. 2 gün süren şampiyona sonrasında ödül töreni yapıldı. Ödül törenine katılan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sporcuları tebrik ederek şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını taktı. Yurt dışında gelen sporcular Başkan Yılmaz'a Muhteşem bir doğanız var. Korumayı çok güzel başarmışsınız. Bu yüzden sizi kutluyoruz" şeklinde konuştular.

Başkan Yılmaz'da Allah bize bu coğrafyayı yaratırken cömert davranmış. Bizim görevimiz doğayı korumak. Ayrıca sizleri şehrimizde görmek bizi mutlu ediyor. Bizim hedefimiz şehrimizin turizm, üniversite ve spor kenti olması. Önümüzdeki dönemde spor dallarının tamamının yapıldığı bir şehir olacağız. Bolu Belediyesi olarak Bolu'da bütün sportif aktivitelerin yapılması için çalışmamız devam edecektir ”dedi. Haber Merkezi