Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal Vali İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.
Vali İbrahim Özçimen'in Abant Toplantı Salonu'nda kabul ettiği Türkiye Muhtarlar Federasyonu ziyaretine Genel Başkan Ramazan Özünal, Genel Başkan Yardımcıları, Türkiye Muhtarlar Derneği Bolu Şube Başkanı İlhan Çalışkan ve muhtarlar katıldı.
Her İlde muhtarlar ile koordineli olarak ziyaretler gerçekleştirdiğini dile getiren Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, "Amacımız Muhtarları daha derli toplu hale getirmek için ve çalışmalarını daha verimli hale getirmek için istişare yapıyoruz. Kendilerini bilgilendiriyoruz. Ülke genelinde bütün Şubelerimizi geziyorum. Onlarla birlikte oluyorum. Hem kendilerine, hem İl'e, hem ilçeye hem de kamuoyuna güzel bir yansıma oluyor. Bu doğrultuda sizleri de ziyaret etmek istedik. Muhtar camiası olarak bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi.
Muhtarların Türk İdare hayatında çok büyük işler başardığının altını çizen Vali İbrahim Özçimen, "Muhtarlarımız devletle millet arasında köprü oldular. Çok etkin görevler yaptılar. Tabi zaman içinde özellikle Avrupa Birliği uyum yasaları ile birlikte çok değişiklikler oldu. Bu süreci bizler de takip ediyoruz. Ziyaretinizden son derece memnun oldum. İlimize hoş geldiniz" ifadelerine yer verdi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu'nun Vali İbrahim Özçimen'i ziyareti çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.