Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Ateş mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü millet olarak büyük bir coşku ve heyecan ile karşılıyoruz. Bundan 91 yıl önce Atatürk'ün çizdiği vizyon doğrultusunda başlayan muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolculuğumuzda, bugün dünyanın 16'ıncı, Avrupa'nın da 6'ncı büyük ekonomisi durumuna geldik. Cumhuriyetimizin 100. yaşına ise dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olmak, 500 milyar dolar ihracat, 2 trilyon dolar milli gelir büyüklüğüne sahip olmak gibi daha büyük hedeflerle koşar adım ilerliyoruz.

Özel sektörümüz, Büyük önder Atatürk'ün işaret ettiği gibi hiçbir siyasi veya askeri zaferin, ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça kalıcı olmayacağı bilinciyle, dün olduğu gibi bugün de ülkemiz için, aydınlık yarınlarımız için çalışmaya, üretmeye, gelir ve istihdam yaratmaya devam etmektedir. Bundan sonra da devam edecektir. Devletimiz ve özel sektörümüzün, aynı ortak kalkınmışlık ideali ve amaç birliği içinde hareket ettiği şu süreçte, sahip olduğu ekonomik gücü, girişimcileri ve dinamik özel sektörü ile Türkiye, dünyanın parlayan yıldızı olmayı sürdürecektir. Türk iş dünyasının çatı örgütü TOBB ve Bolu'daki temsilcileri olarak bizler, büyüklerimizden devraldığımız bu mirası, bu anlamlı misyonu bizden sonra gelenlere her gün bir önceki günden daha fazla çalışma ve üretme bilinciyle artırarak devretmeyi asli amaç olarak benimsedik.

Bu vesileyle, ulusal bağımsızlığımızın mührü olan Cumhuriyetimizin 91. Yıldönümünü ve tüm üyelerimizin, halkımızın ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, topraklarımızı kanlarıyla vatana dönüştüren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet ile anıyorum.