Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, İlimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Yahya Şahan'ı makamında ziyaret etti.
Tenis İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy'un da eşlik ettiği ziyarette, Bolu'nun rahat ve verimli bir çalışma ortamına sahip olduğunu belirten Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Şahan'a yeni görevinde başarılar diledi. Bolu'nun güncel durumunun da ele alındığı ziyarette, TSO tarafından MARKA destekli olarak yürütülmekte olan Sağlık Turizmi Geliştirme ve Modelleme projesinden söz eden Türker Ateş, sportif faaliyetler dolayısıyla oluşan turizmin de Bolu'daki turizm yelpazesinin önemli bileşenleri arasında yer aldığını belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün, turizm alanında yürütülen çalışmalarda masada mutlaka olması gereken kurumlar arasında bulunduğunu söyleyen Ateş, bu şekilde projenin başarılı işleyişine önemli katkılar sağlanabileceğini dile getirdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'e ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Bolu'nun son derece güzel bir şehir olduğunu ve burada görev yapıyor olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kendisinin de spor turizmi temalı birtakım çalışmaları bulunduğunu anlatan Şahan, konuyla ilgili proje ya da faaliyetlerde yer almaya ve her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu bildirdi.