Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Bolu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Vali Özçimen, yeni kurulan Vakfın hayırlı olmasını ve güzel hizmetler yapmasını diledi.
Ziyarete İl Emniyet Müdürü ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Bolu Şube Başkanı Sabri Durmuşlar ile yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Arar, İşadamları Emin Semercioğlu, Necip Çarıkçı, Türker Ateş, Şube Müdürleri M. Murat Sönmez ile Tuncay Sancak katıldı.
Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı hakkında bilgiler veren Sabri Durmuşlar, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi İlimizde de vakfın yönetimi oluşturuldu. Yönetimin görev dağılımı ile ilgili ve Vakıf dahilinde yapılması gereken hususları karar altına alınması için ilk toplantımızı uygun görürseniz Başkanlığınızda yapacağız. Talimatlarınız doğrultusunda bundan sonra çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kamu yararına çalışan bir vakıftır. Toplanan yardımların % 95'i yardımı alan ilin ihtiyaçlarına (bina, araç, tesisat ihtiyaçları gibi) geri kalan % 5'i ise Genel Merkezin veya diğer illerin ihtiyaçları ile ilgili değerlendirilmek üzere kullanılacak. Dolayısıyla personel ihtiyacı veya personellerin ihtiyacı ile ilgili bu toplanan yardımlardan istifade edebileceğiz” dedi.
İşadamlarına da desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali İbrahim Özçimen, yeni kurulan Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Bolu Şubesi'nin hayırlı olmasını ve güzel hizmetler yapmasını diledi.