Türk Ocakları Bolu Şubesi, kongre sonrası görev dağılımını gerçekleştirirken hafta sonu Atatürk Orman Parkı'nda üyelerine ‘Hamsi Partisi' düzenledi.

Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Hamdi Zengindal, hamsi partisiyle hem üyelerini bir araya getirdi hem de AİBÜ'de okuyan Türk Dünyası Topluluğuna üye öğrencileri farklı bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulunan Zengildal, Geçen hafta Zonguldak'a gitmiştik. Oradan dönüşte Ereğli'ye uğradık. Baktık ki taze hamsi çıkıyor. Oradan beş kasa hamsi getirdik. Bu hamsileri de öğrencilerimle beraber aynı gün temizledik, buzdolabına koyduk. Finaller öncesi dedik ki öğrenci arkadaşlarımıza daha başarılı olsunlar diye hamsi yedirelim istedik. Hem ocağımızda ki gençlik kolu arkadaşlar hem de Türk Dünyası, Ahmet Yesevi topluluğu, Türk günü topluluğundaki tüm arkadaşlarımızı buraya davet ettik. Bunun yanında bizim Türk Ocağı üyelerimizle beraber olalım hamsi yiyelim farklılığımızı ortaya koyalım dedik” diye konuştu.

AYDA İKİ KEZ SOSYAL FAALİYETLERİMİZ OLACAK

Sosyal yönümüzle kültürel yönümüz aynı zamanda bilimsel yönümüz bir arada olacak. Haftalık konferanslarımız, seminerlerimiz, aylık olarak da büyük çapta konferanslarımız olacak. Bunun yanında 15 gün aralıklarla da bu tip sosyal faaliyetlerimiz olacak. Geziler olacak. Hedef kitlelerimiz öğrenciler. Bunlara yönelik çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz, daha şuurlu daha bilinçli Türk gencini yetiştirmek, sloganımız belli Türküz, Türkçüyüz, Türk Ocaklıyız” diye konuştu. Haber Merkezi