Türk Ocakları Bolu Şubesi sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun beklentilerine cevap vermeye devam ediyor. Bu amaçla Türk Ocakları Bolu Şubesi Yönetimi tarafından Ocak binasında diş sağlığı semineri verildi. Seminerde bilgilendirmeyi AİBÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Duran yaptı.

Yönetime geldiği ilk günden bu yana ‘Sağcı-solcu farketmez, herkesi Ocağa bekliyoruz' diyen Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, Kendini Türk hisseden, Türk milliyetçisi hisseden, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığını savunan, bunun için elini kaldıran ve fedakârâne mücadele etmek isteyen varsa Türk Ocağımıza gelsin. Sağcı, solcu kim olursa olsun ama temel hedefi Türk milliyetçiliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü sağlayan herkesi Ocağımıza bekliyoruz” diyerek toplumsal bütünleşmeyi hedeflemeye devam ediyor.

Yönetimi ile birlikte bu amaçla sosyal projelere imza atmaya devam eden Zenginbal Ocak'ta öğrencilere verilen seminerlerin yanı sıra bu kez bir sağlık semineri ile Ocak'ta çok sayıda kişiyi bir araya getirdi. Bu amaçla Bolu Türk Ocakları Şubesi'nde AİBÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Duran diş sağlığı konulu bir seminer verdi. Uzmanlık alanı olan implant tedavisi konusunda konuşan Prof. Dr. İsmet Duran katılımcıları kimlere implant tedavisi yapılacağı, implant tedavisinin aşamaları, tedavinin süresi ve sonrasında karşılaşılabilecek komplikasyonlar ve bu durumda ne yapılması gerektiği konularında bilgilendirdi. Duran ayrıca implant tedavisinin fiyatı hakkında da katılımcıları aydınlattı.

Verdiği seminere gösterilen ilgiden oldukça memnun kalan Duran, Türk Ocakları Bolu Şubesi'nin böyle bir sosyal proje ile toplumun bilgilendirilmesine aracı olmasını takdir ettim. Ayrıca gösterilen ilgi beni memnun etti. Ocağın bu tür seminerlerinin devam etmesini diliyorum” diye konuştu. Duran seminerde ayrıca kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Seminer Duran'ın bir implant ameliyatının yapılmasının nasıl yapıldığını gösteren bir sunumla devam etti. Türk Ocakları Bolu Şubesi'nin sosyal projeleri devam edecek. Ocak Yönetimi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapacağı protokolün ardından Halk Eğitim Merkezi'nin bazı eğitimlerini Ocak'ta vermeye hazırlanıyor. Zenginbal İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu'na yapılacak çalışmada göstereceği katkıdan ötürü şimdiden teşekkür etti. Haber Merkezi