Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi ile Bolu Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi arasında sendika üyelerinin yararlanabileceği sağlık muayene anlaşması yapılarak, protokol imzaladı.
Özel Çağsu Hastanesin'de gerçekleşen ve Türk Metal Sendikası Bolu Şube yönetimi ve iş yeri temsilcilerinin katıldığı protokol'de Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Fatma Hatun Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz protokol ve hastaneler hakkında bilgiler verdi.
“HASTANELERİMİZ BÜYÜK İĞİME KAZANDI”
Cavit Demir yaptığı açıklamada Türk Metal Sendikası ile bugün üyelerinin grubumuza ait Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinde ayakta ve yatarak tedavi yönteminde indirimden yararlanması için bir araya geldi. Bu güne kadar tedavi yöntemlerinde bir çok yeniliği Bolu'ya kazandıran hastanelerimiz her türlü hastalığın tedavisi konusunda büyük bir iğime kazanmıştır. Türk Metal Sendikası ile yapmış olduğumuz anlaşma ile sendika üyeleri ve 1.derece akrabaları hastanelerimizde ayakta %15 yatan hastada %20 olmak üzere faydalanabileceklerdir. Ayrıca hastanelerimizde acil girişlerde herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir. Ben Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi adına Türk Metal Sendikasına teşekkür eder tüm üyelerinin hizmetinde olduğumuz belirtirim” dedi.
“ÇAĞSU VE FATMA HATUN HASTANELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Özgür Elçi yaptığı konuşmada Bugün kapsamlı bir sağlık protokolü imzalıyoruz. Şubemiz üyesi olan yaklaşık 2600 kişi ve 1. Derece akrabaları bu protokol sayesinde yapmış olduğumuz anlaşmaya göre Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanelerinden indirimli olarak tedavi olabilecekler. Bu süreçte başta Cavit Demir bey ile Neşe Alagöz Hanımefendi ve Reşat Ayaz beye çok teşekkür ederiz. Bu protokolde bir çok imkanlar var ve Bolu şubesine bağlı üyelerimiz hastanelerimizin her türlü imkanında yararlanabilir. Sendikamız adına tekrar teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.