Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi Sosyal Sendikacılık anlamında üyeleri için bir çok alanda kurum ve kuruluşlarla anlaşma yaparken bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Bir çok alanda Türk Metal Sendikası üyesinin ayrıcalığını yaşaması için üyeleri adına bir çok kurumla özel anlaşmalar yapan Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi gerek özel hastanelerle sağlık anlaşması yaparak, gerek diş muayeneleri ile , gerek elektronik marketler, gerek fotoğraf stüdyosu olsun bir çok alanda özel anlaşmalar yaparken bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Üyelerinin sağlığına önem veren Türk Metal Sendikası STATİON SPOR SALONU ile anlaşma yaparak Spor Salonunun imkanlarından %30 oranında indirimli yararlanmasını sağladı.

Bolu şube başkanı Özgür Elçi, Şube sekreteri Hakan Gülen Station Spor Salonu işletmesi yetkilisi Mesut Türkmen ile anlaşmaya varırken Türk Metal Sendikası üyeleri spor salonun indirimli olarak yararlanacak. İşletme yetkilisi Mesut Türkmen yaptığı açıklamada, Türk Metal Sendikası üyeleri spor salonumuzda Kilo verme, Kilo alma, Fitness, Body Building (vücut geliştirme),Kilo Kontrolü, Sağlıklı Yaşam, Sporcu Beslenmesi ve grup eğitimleri olan Spinning, Pilates, Zumba, Crunch dallarından da özel eğitmen eşliğinde yararlanabilecekler” dedi. Haber Merkezi