Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi Sosyal Sendikacılık anlamında üyeleri için birçok alanda kurum ve kuruluşlarla anlaşma yaparken bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Birçok alanda Türk Metal Sendikası üyesinin ayrıcalığını yaşaması için üyeleri adına birçok kurumla özel anlaşmalar yapan Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi gerek özel hastanelerle sağlık anlaşması yaparak, gerek diş muayeneleri ile gerek elektronik marketler, gerek fotoğraf stüdyosu olsun, gerek spor salonu olsun bir çok alanda özel anlaşmalar yaparken bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Üyelerinin ve birinci derece aileleri için Tuncay Kontrplak ile anlaşma sağlayan Türk Metal Sendikası işletmenin imkanlarından % 15 oranında indirimli yararlanmasını sağladı.

Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi, Şube sekreteri Hakan Gülen ve Tuncay Kontrplak yetkilisi Şura Öztuncay ile anlaşmaya varırken, Türk Metal Sendikası üyeleri firma ürünleri olan masa takımları, özel üretim sandalye, köşe takımları, zigon, tabure, oturma gurubu, yemek grubu vb. ürünlerin fiyatlarından özel indirim sağlanacak.

Tuncay Kontrplak yetkilisi Şura Öztuncay yaptığı açıklamada, Türk Metal Sendikası üyeleri işletmemizin ürünlerinden bu anlaşma ile indirimli olarak yararlanacaklar. Sendikamız Bolu ilinde birçok kurum ve kuruluşlar ile anlaşma yaparak üyelerinin farklı olmasını sağlıyor. Biz bu anlaşma ile sadece Bolu değil Türkiye'nin neresi olursa olsun bu özel anlaşmadan yararlanmasını sağladık. Türk Metal Sendikası üyelerin internet sitemiz üzerinden ürünlerimizi inceleyebilir verecekleri siparişler ile bizlerde en iyi şekilde hizmet etmeye hazırız. Anlaşmamız hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi