Türk metal Sendikası Bolu Şubesi sosyal sendikacılık anlamında üyeleri için birçok alanda kurum ve kuruluşlarla anlaşma yaparken bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Bir çok alanda Türk Metal Sendikası üyesinin ayrıcalığını yaşaması için üyeleri adına bir çok kurumla özel anlaşmalar yapan Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi gerek özel hastanelerle sağlık anlaşması yaparak, gerek diş muayeneleri ile gerek elektronik marketler olsun, gerek spor salonları olsun bir çok alanda özel anlaşmalar yaparken bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Üyelerinin birçok alanda ayrıcalık yaşaması için çalışma yapan sendika şube yönetimi Bolu merkezde faaliyet gösteren SNC Tekstil ile anlaşma sağladı. Bu anlaşma kapsamında İzzet Baysal Caddesinde faaliyet gösteren SNC Tekstil firmasına bağlı Loft ve Missselfie mağazalarından %20 oranında indirimden Türk Metal Sendikası üyeleri yararlanacak. Türk Metal Sendikası Bolu Şubesinde gerçekleşen imzada mağaza sorumlusu Ümit Sünnetci Mağazamızdan bir çok sendikası yararlanıyordu. Biz gerçi elimizden geldiğince bir indirim yapıyorduk. Özgür Başkanımız ile bugün yapmış olduğumuz bu anlaşma sonrası tüm Türk metal Sendikası üyeleri artık mağazamızdan indirimli alışveriş yapabilecekler” dedi. Haber Merkezi