Türk Kızılayı tarafından Ramazan Ayı nedeniyle başlatılan Gıda Kolisi kampanyasına Bolu'dan da büyük destek var.

Türk Kızılayı tarafından Ramazan Ayı nedeniyle başlatılan Gıda Kolisi kampanyasına Bolu'dan da büyük destek var. Türk Kızılayı Bolu Şubesi ilimize bulunan çeşitli marketlerde oluşturdukları müracaat masalarında ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gıda Kolisi bağışı topluyor. Kendilerine gelen vatandaşların yardımını kabul eden Kızılay gönüllüleri, bağışlanan gıda kolilerini, mahalle ve köy muhtarları tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Türk Kızılayı Bolu şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, ramazan ayı nedeniyle Türkiye genelinde Kızılay'ın başlatmış olduğu kampanya nedeniyle Bolu şubesi olarak Karaçayır Mahallesinde bulunan Migros'ta şube personeli ve gönüllülerle birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım topladıklarını ifade ettiler.

Yardımların ramazan ayının sonuna kadar kabul edilebileceğine de dikkat çeken yetkililer, yaptığı yardımın gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen vatandaşların bu müracaat masasına başvurabileceğine dikkat çekti. Haber Merkezi