Pazar günü ilimizde Ankara'daki patlamaları protesto yürüyüşünde, Bu yürüyüşte Türk bayrağı nerede” diye bağıran ve gruptakilerin saldırısına uğrayan esnaf U.G., Halen yaşadıklarımın şaşkınlığı içerisindeyim. Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk Bayrağını soramaz hale geldik” dedi.

Yaşadığı anları bolugazetesi.com haber sitesine anlatan U.G., O gün dükkanımdayken kalabalığın dükkanımın önünden geçtiğini gördüm. 'Herşeye rağmen barış' yazılı pankartı gördüm. Ne olduğunu bilmediğim için her halde teröre lanet mitingi gibi düşünüp 'elinizde niye Türk Bayrağı yok' diye seslenince birden üzerime yürüdüler. Ne olduğunu anlayamadım bile az daha beni linç edeceklerdi. Beni en çok üzen bu ülkede bayrak neden yok diye sormak suç haline gelmiş. Çok yazık” dedi.

“ALKOLLÜ DEĞİLDİM, SİLAH DA ÇEKMEDİM”

“Beni sarhoştu dediler, silah çekti dediler. Türk Bayrağı nerde diye sormak başımışa neler açtı. Ben ne alkollüydüm nede silah çektim. Zaten hemen hastaneye gidip alkollü olmadığıma dair rapor aldım. Halen yaşadıklarımın şaşkınlığı içerisindeyim. Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk Bayrağını soramaz hale geldik.” Haber Merkezi