Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ramazan Ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlenecek olan iftar programları kapsamında Seyit Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle konağında düzenlenen iftar yemeğinin ardından tüm mahalleli ve protokol, konağın bahçesinde sohbet etti.
Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve mahalle muhtarları tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar programları çerçevesinde ilimizdeki tüm protokol Seyit Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallenin konağında gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, daire müdürleri, Seyit Mahallesi Muhtarı İlhami Otacıoğlu, birçok mahalle ve köy muhtarı ile çok sayıda mahalleli katıldı.
Yaklaşık 1000 kişinin birlikte orucunu açtığı akşamda iftardan sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar konağın bahçesinde uzun uzun sohbet etti. Çocuklar içinse Hacivat ve Karagöz oyunu sergilendi.