Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gaziantep Belediyespor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Besim Durmuş'ta galibiyetin şifresini şimdiden çözdü. Rakibini farklı bir silahla yenmek isteyen Besim Durmuş, taktik antrenmanların yanı sıra psikolojik olarakta oyuncularını zorlu karşılaşmaya motive ediyor.
Hafta sonu sahaya mutlak galibiyet için çıkacak olan Boluspor'da rakibini mağlup etmek için plan hazır. Hafta başından buyana oyuncuları ile maçın önemini sıkça konuşup antrenmanlarda karşılaşmanın provasını yaptıran Teknik Direktör Besim Durmuş, sıkça ‘Sakin oynayın. İsabetli oynayın' demesi de dikkatlerden kaçmadı.
İki takım halinde 6'ya 6 oyunlarda pas ortalamasını yükselten Durmuş, rakibinin direncini de çabuk paslarla kırmak istiyor. Gaziantep Belediyespor maçı için eksiği bulunmayan Boluspor tam kadro hazırlıklarına devam ediyor. Temponun yapılan çalışmalarda giderek artığı görünürken, Besim Durmuş, İyi çalışıyorsunuz aferin çocuklar. Galibiyet sizin olması lazım. Daha güzel günler var. Bu çalışmanız boşa gitmeyecektir” diyerek konuşarak motivasyonu farklı yollarla uygulayıp oyuncularını galibiyete inandırdığı göründü.