AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Doğanay, yayınladığı mesajında öğretmenliğin tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahip olduğunu belirterek, Bugün itibarıyla hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, yazılı olarak yayımladığı mesajında şunları kaydetti;

“İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek bizim nazarımızda kutsaldır. Bu anlayışla, AK Parti olarak en fazla yatırımı eğitime yaptık, eğitimi her şeyin önünde tuttuk; eğitimcilerimize, öğretmenlerimize özel önem atfettik. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Türkiye gelecekteki hedeflerine kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.

Öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Bugün itibarıyla hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Ben bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum.” Haber Merkezi