Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Bolu Şubesi iş birliği içersinde gerçekleşen 2 yılda bir yapılan Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri”ne Bolu Bölgesinde bulunan Antrenörler, Amatör takım Antrenörleri ve B-A kategorisi antrenörleri ve kaleci antrenörleri katıldılar.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eğitmeni Çağatay Şalap, Köroğlu Otel'de gerçekleşen seminerin sabah seansında İletişim ve Antrenörlerin sorunları hakkında, öğleden sonraki seans da antrenman planlaması, yetenek seçimi ve antrenör talimatnamesi hakkında sunumda bulundurarak antrenörleri bilgilendirdi.
Seminer hakkında gazetemize açıklamada bulunan TÜFAD Bolu Şube Başkanı Çetiner Erdoğan TFF ve TÜFAD Bolu Şubemiz iş birliği içersinde gerçekleşen Rıdvan Ertani Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri”ne tüm antrenörleri katılmak zorundalar. Seminere katılmadıklarında TFF'den 2 yıl görev verilmiyor. Şuan ilimizde gerçekleştirdiğimiz seminer 50 antrenörün katılımıyla gerçekleşmiştir. Seminere katılan antrenörlerimize seminer salonunda katılım belgesi vereceğiz. TFF Eğitmeni Çağatay Şalap, zorunlu seminerde verdiği eğitimle antrenörlerimizin bilgisini arttırmış oldu. Ben buradan Katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a, Köroğlu Otel'e teşekkür ederim dedi.
Seminer sonunda antrenörlere verilen sertifika töreninden sonra tam gün süren seminer sona erdi.